Amsterdam,
17
februari
2020
|
17:35
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Ria uit Haaksbergen

Welverdiende vakantie voor Ria en haar man

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Ria uit Haaksbergen. De Luisterlijn deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: ze gaat samen met haar man genieten van een welverdiende vakantie.

Annie, Hilda en Janny, collega-vrijwilligers bij de Luisterlijn Borne: "Ria is sinds april 2017 vrijwilliger bij de Luisterlijn. Ze doet haar diensten altijd heel trouw en haar vrolijke, optimistische houding werkt aanstekelijk. We hebben daar enorm veel respect voor. Afgelopen jaren heeft Ria best een aantal tegenslagen te verduren gehad. Daarom gunnen we haar iets positiefs: een vakantie samen met haar man. Daar gaan ze ongetwijfeld ontzettend van genieten!" 

Ria is blij verrast: "Dit is een complete verrassing voor mij! Wat leuk dat mijn collega's de moeite voor mij hebben genomen en wat een heerlijk vooruitzicht. Ik kan niet wachten om er samen met mijn man even lekker tussenuit te gaan. VriendenLoterij, bedankt!" 

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Over de Luisterlijn
De Luisterlijn is dag en nacht beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek, per telefoon, chat en mail. Door te luisteren helpen de 1.500 vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Met jaarlijks 350.000 gesprekken is de Luisterlijn al 60 jaar de grootste organisatie die emotionele steun op afstand biedt. www.deluisterlijn.nl

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn