Amsterdam,
22
juni
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Soumaya uit Amsterdam-Oost

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Soumaya Himmi uit Amsterdam-Oost. Buurtvereniging Life&Style uit de Indische Buurt deed een aanvraag bij het VriendenFonds om Soumaya haar hartenwens te vervullen: een bezoek aan haar ouders in Marokko.

Ouarda el Morabet, ook vrijwilliger bij Life&Style: “Soumaya is van grote betekenis voor Life&Style. Ze is altijd aanwezig, doet haar uiterste best in het buurtrestaurant en staat voor de buurtbewoners klaar. Ze is vertrouwenspersoon, onder andere van de sociaal geïsoleerde vrouwen. Daarnaast is ze ook nog eens mantelzorger van haar oma, door wie ze is opgevoed. Soumaya haar ouders wonen in Marokko en heeft ze al jaren niet meer gezien. Haar grote wens is dan ook om haar ouders, met name haar zieke vader, te bezoeken. Geweldig dat die hartenwens nu dankzij het VriendenFonds wordt vervuld!”

Soumaya Himmi (27) is blij verrast: “Ik kan het niet geloven dat Life&Style dit voor mij heeft georganiseerd. Wat een enorme verrassing! Duizend maal dank. Ik kan niet wachten mijn ouders weer in de armen te kunnen sluiten.”

VriendenFonds vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn