Amsterdam,
20
februari
2020
|
09:42
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Sylvania uit Leiderdorp

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Sylvania Oosterling (65) uit Leiderdorp. De Luisterlijn deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Sylvania gaat een heerlijk weekend weg, samen met haar twee zussen.

Wouter Stuivenwold, trainer/begeleider bij de Luisterlijn Leiden: “Sylvania heeft een heel warm hart voor de bellers van de Luisterlijn. Ze is enorm betrokken en probeert iedereen zo goed mogelijk te helpen. En dat terwijl Sylvania het zelf niet altijd gemakkelijk heeft. Ze is niet meer zo mobiel en is daardoor afhankelijk van haar scootmobiel. Ook heeft ze in haar familiekring te maken gehad met grote tegenslagen op het gebied van gezondheid. De familie betekent veel voor Sylvania, maar mede door de afstand en beperkte financiële middelen zien ze elkaar weinig. Daarom hebben we een aanvraag gedaan bij het VriendenFonds. Fantastisch dat we haar kunnen verrassen met een weekend weg samen met haar zussen. Sylvania, veel plezier gewenst! Je hebt het dik verdiend!”

Sylvania Oosterling (65) is blij verrast: “Wat is dit geweldig! Dit had ik natuurlijk nooit verwacht. Ik kijk er onwijs naar uit om samen met mijn twee zussen op pad te gaan. Dat wordt een weekend om nooit te vergeten!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Over de Luisterlijn
De Luisterlijn is dag en nacht beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek, per telefoon, chat en mail. Door te luisteren helpen de 1.500 vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Met jaarlijks 350.000 gesprekken is de Luisterlijn al 60 jaar de grootste organisatie die emotionele steun op afstand biedt. www.deluisterlijn.nl

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn