Amsterdam,
24
december
2019
|
10:05
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens van betrokken vrijwilliger Wesley uit Hoogvliet Rotterdam

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Wesley Verbraak (28) uit Hoogvliet Rotterdam. Om hem te bedanken voor zijn trouwe inzet als vrijwilliger van de club, deed Korfbalvereniging Nikantes voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Wesley krijgt een beamer met projectiescherm om alle voetbalwedstrijden van zijn favoriete club Feyenoord te kijken.

Enrico Stout, secretaris van Korfbalvereniging Nikantes, vertelt: “Wesley is al twintig jaar onafgebroken lid van de korfbalvereniging en heeft al die jaren al verschillende vrijwilligerswerkzaamheden verricht voor de vereniging. Op dit moment is hij bestuurslid van de vereniging. Om Wesley te bedanken voor zijn inzet, hebben wij een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij gedaan. We vinden het super dat we hem nu een beamer en projectiescherm kunnen geven, zodat hij komend jaar alle wedstrijden van ‘zijn’ Feyenoord en Oranje kan zien samen met zijn broertje Brian en al hun vrienden.”

De 28-jarige Wesley Verbraak reageert blij: “Ik had dit helemaal niet verwacht en ben er heel erg blij mee!”.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn