Amsterdam,
23
juli
2018
|
12:34
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens van Syrische Nader uit Wouw

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Nader Quasem uit Wouw. Voetbalvereniging Cluzona deed voor de uit Syrië gevluchte vrijwilliger een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: slapen op een goed bed!

Cor van Steenpaal, penningmeester bij voetbalvereniging Cluzona: “Nader is in 2016 met zijn gezin vanuit Syrië naar Nederland gekomen. Via de gemeente Roosendaal hebben ze een huis toegewezen gekregen in Wouw. Zijn dochter is meteen bij Cluzona komen voetballen. Nader is toen jeugdtrainer geworden van een team. Inmiddels traint hij meerdere teams en fluit hij diverse thuiswedstrijden. Nader is sociaal en voelde zich direct thuis bij Cluzona. Voetbal is zijn lust en zijn leven. Het huis is destijds ingericht met goedkope spullen. Het liefst zou Nader slapen op een goed bed met goede matrassen om weer eens echt goed te kunnen slapen. Geweldig dat het VriendenFonds van de VriendenLoterij deze hartenwens doet uitkomen!”

Nader Quasem is blij verrast: “Ik ben ontroerd dat de voetbalclub dit voor mij heeft georganiseerd! Het bed is geplaatst en het slaapt heerlijk! Ik ben er ontzettend blij mee.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn