Amsterdam,
20
mei
2019
|
17:00
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens van trouwe collectant Pieter uit Amsterdam Oud-West

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Pieter Adams (48) uit Amsterdam. Omdat Pieter zich al jarenlang fanatiek inzet als collectant, deed HandicapNL voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Pieter mag op bezoek bij zijn lievelingstante in Los Angeles. Bekijk het verrassingsmoment van Pieter hier.

De 48-jarige Pieter zet zich al jaren in als collectant voor onder andere HandicapNL. Dit doet Pieter omdat zijn vader in een rolstoel zit en omdat hij vindt dat mensen met een beperking de kans moeten krijgen om mee te doen in onze samenleving. Pieter gaat weer of geen weer met volle overtuiging en enthousiasme met zijn collectebus op pad.

Jiske Griffioen van HandicapNL: “Pieter is een ontzettend trouwe en inventieve collectant voor HandicapNL. Het is verbazingwekkend hoe hij het iedere keer weer voor elkaar krijgt om zoveel geld op te halen. Of het nou in de bioscoop, op de markt of in een café is: Pieter stapt gewoon op iedereen af. Wij zijn reuzeblij met Pieter en weten dat hij heel graag nog één keer op bezoek zou willen gaan bij zijn lievelingstante in Los Angeles. Zij is inmiddels 86 jaar oud, ziet steeds slechter en lijdt aan dementie. Vandaar dat wij vanuit HandicapNL een aanvraag hebben gedaan bij het VriendenFonds, zodat Pieter nog één keer op bezoek kan bij zijn tante in Los Angeles.”

Pieter Adams (48): “Deze verrassing had ik echt niet verwacht. Dit is in een woord: geweldig!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn