Amsterdam,
15
mei
2018
|
15:43
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Vivian uit Oost-Souburg

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Vivian Wiemans (40) uit Oost-Souburg. Vivian heeft taaislijmziekte, maar zet zich ondanks deze chronische ziekte al vele jaren in als vrijwilliger voor paardrijvereniging Séros. Dankzij een aanvraag van de rijvereniging bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij krijgt Vivian nu een gloednieuw paar paardrijlaarzen.

Vivian Wiemans (40) is blij verrast: “Wat een geweldig cadeau! Mijn eigen laarzen waren nodig aan vervanging toe, maar een nieuw paar paardrijlaarzen is een flinke uitgave en dat zat er financieel even niet in. Geweldig dat ik me daar nu geen zorgen meer om hoef te maken. Ik kan niet wachten om ze uit te zoeken en ze tijdens de wedstrijden te dragen!”

Cristel van Koetsveld, voorzitter bij R.V. Sé-ros: “Vivian is een sterke en hardwerkende vrouw, die zich als bestuurslid altijd met hart en ziel voor onze vereniging inzet, maar Vivian is ook chronisch ziek: ze heeft taaislijmziekte. Zolang haar lichaam het toelaat blijft ze met haar eigen paard rijden. Elke keer staan we weer versteld van haar doorzettingskracht en de wil om zoveel mogelijk zelf te doen. Vanuit de vereniging weten we dat Vivian heel graag een paar nieuwe paardrijlaarzen wil hebben. We zijn heel blij dat wij deze wens dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij in vervulling kunnen laten gaan. Ze heeft het echt verdiend.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn