Amsterdam,
09
oktober
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens voetbaltrainer Jeroen uit Heemskerk

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Jeroen Smit (45) uit Heemskerk. Voetbalvereniging ADO’20 deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor een onbezorgd weekendje weg voor voetbaltrainer Jeroen en zijn gezin.

Karin van Groen, vrijwilliger bij voetbalvereniging ADO’20: “Jeroen is een toegewijde trainer bij onze club. Drie dagen per week traint hij een van de jeugdteams, waar ook zijn zoon in voetbalt. Jeroen en zijn vrouw Elles zitten al jaren in een emotionele rollercoaster. Hun dochter Bodil, één van een tweeling, heeft op zesjarige leeftijd een hersenbloeding gehad. Hierdoor is zij ernstig gehandicapt geworden. Ondanks dat hun leven gekenmerkt wordt door de vele ziekenhuisbezoeken, staan Jeroen en Elles positief in het leven. Zo hebben ze stichting Bo opgezet, vernoemd naar hun dochter Bodil. Deze stichting is er om kinderen met niet-aangeboren hersenletsel te ondersteunen met therapieën die een betere kwaliteit van leven bevorderen. Ik ben heel blij dat wij Jeroen en zijn gezin namens het VriendenFonds een onbezorgd weekendje weg aan mogen bieden. Deze opsteker hebben zij echt verdiend!”

Jeroen Smit (45): “Wat een verrassing! Ik ben hier enorm dankbaar voor.”

VriendenFonds vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn