Amsterdam,
22
januari
2018
|
17:47
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens voetbalvrijwilliger Coriene uit Eindhoven

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Coriene Wessels (52) uit Eindhoven. Voetbalvereniging DBS, waar Coriene zich jarenlang vrijwillig voor heeft ingezet, deed een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Zij mag een lang weekend weg met haar gezin.

Francois Verhoeven, als bestuurslid verantwoordelijk voor de vrijwilligerszaken bij voetbalvereniging DBS: “Coriene heeft zich de afgelopen tien jaar met hart en ziel ingezet voor onze voetbalclub. Ze heeft bovengemiddeld veel tijd besteed aan DBS en dit alles geheel onbezoldigd. Zo was ze verantwoordelijk voor de tenues en aankleding van de 1.100 leden van DBS. Coriene stopt dit jaar helaas met haar werkzaamheden als vrijwilliger. Wij willen haar bedanken voor haar jarenlange inzet voor DBS en zijn blij dat we haar dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij een lang weekend weg met haar gezin mogen aanbieden!”

Coriene Wessels (52) is blij verrast: “Heel erg bedankt. Dit had ik echt nooit verwacht! Ik heb me altijd met heel veel liefde voor de club ingezet.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn