Amsterdam,
21
maart
2019
|
17:42
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Wendy uit Uden

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor de 32-jarige Wendy Manders uit Uden. Om haar een steuntje in de rug te geven en te bedanken voor haar inzet voor de Hartstichting, deed de Hartstichting een aanvraag bij het VriendenFonds van de Vriendenloterij. Daarmee gaat een langgekoesterde wens binnenkort in vervulling: Wendy gaat genieten van een welverdiende vakantie samen met haar gezin.

In 2013 is de 26-jarige Wendy 31 weken zwanger van een tweeling. Ze krijgt een hartinfarct en houdt daar ernstig hartfalen aan over. Haar leven, maar ook dat van haar partner, verandert enorm. In oktober 2018 kreeg Wendy een donorhart. Zij heeft nu weer meer energie en kijkt met vertrouwen naar de toekomst.

Edith van Paassen, communicatieadviseur bij de Hartstichting: "Om Wendy te verrassen, deden we een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Zij heeft door haar hartproblemen een moeilijke tijd gehad. In die periode zette zij zich regelmatig in voor de Hartstichting, om aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten en voor de donorwet. Wij vinden dat Wendy een steuntje in de rug verdient. Nu mag zij een weekje op vakantie, echt een cadeau voor haar en haar gezin."

Wendy Manders reageert blij verrast: "Ik ben zo blij met deze vakantie. We zijn nog nooit met ons viertjes op vakantie geweest, dat kon niet. Om praktische redenen was dat lastig en daarnaast heeft ziek zijn ook financiële consequenties, een vakantie zat er voor ons daarom niet in. Deze zomer gaat het er eindelijk van komen, we kijken er enorm naar uit."

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn