Amsterdam,
17
mei
2018
|
16:07
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Wouter uit Sneek

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Wouter Slob (68) uit Sneek. Hij kan zijn zoon in Italië gaan opzoeken dankzij een aanvraag van Stichting EHBO Sneek bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling.

Wouter Slob (68) is blij verrast: “Wat is dit super! Ik kan niet wachten om mijn zoon in Italië op te zoeken en hem daar weer in mijn armen te sluiten.”

Esther van der Vliet, vrijwilliger bij Stichting EHBO Sneek: “Wouter is al meer dan 40 jaar vrijwilliger bij Stichting EHBO Sneek. Binnen de stichting is hij altijd druk: hij is voorzitter maar zorgt er ook voor dat het gebouw er altijd tip top uitziet. Hij staat voor iedereen klaar en is ook nog eens altijd positief! We vinden het dan ook geweldig dat we hem nu letterlijk in het zonnetje mogen zetten en hem – dankzij onze aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij - een reis naar zijn zoon in Italië kunnen aanbieden. Deze heeft hij al lange tijd niet meer gezien.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn