Amsterdam,
03
juni
2019
|
13:50
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult wens van trouwe vrijwilliger Aleid uit Lelystad

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Aleid uit Lelystad. Als dank voor haar inzet als trouwe vrijwilliger, deed De Luisterlijn (Sensoor) voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Aleid krijgt een elektrische fiets.

Anette van de Lee van De Luisterlijn in Hilversum: “Aleid is al ruim 17 jaar in dienst bij De Luisterlijn. Zij heeft zich, ondanks de vele verhuizingen van De Luisterlijn en haar soms lastige privésituatie, altijd staande weten te houden. Verder heeft ze zich altijd ingezet om aspiranten te begeleiden en mentordiensten te doen. Om haar te bedanken voor haar tomeloze inzet als betrouwbare vrijwilliger hebben wij voor haar een aanvraag gedaan bij het VriendenFonds. We gunnen Aleid de elektrische fiets van harte.”.

Aleid reageert enthousiast: “Dat is een heel mooi cadeau. Ontzettend lief!”.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn