Amsterdam,
11
juni
2019
|
15:39
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult wens vrijwilligers Ineke en Lucas uit Leiden

Een leuke verrassing van de VriendenLoterij voor Ineke en Lucas uit Leiden. Om hen te bedanken voor hun tomeloze inzet en grote betrokkenheid als vrijwilligers bij de Speeltuinvereniging Zuiderkwartier in Leiden, deed Jantje Beton voor hen een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat een mooie wens van het koppel in vervulling: Ineke en Lucas gaan samen een midweek naar Zuid-Limburg.

Leon Kloos van Jantje Beton: “De Speeltuinvereniging heeft een belangrijke maatschappelijke functie voor de buurt. Ineke en Lucas zijn -zonder overdrijven- dagelijks in de speeltuin te vinden. Ineke is de penningmeester en Lucas beheert het clubgebouw. Ook draaien beiden al jarenlang tijdens schoolvakanties diensten in de speeltuin en als er extra hulp nodig is, hoeven ze geen twee keer gevraagd te worden. Afgelopen tijd hebben zij veel tijd gestoken in de herbouw van het grote clubgebouw. Omdat Ineke en Lucas het verdienen om even uit te rusten, heeft Jantje Beton voor hen een aanvraag gedaan bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Zo kunnen wij de rollen eens omdraaien en Ineke en Lucas in het zonnetje zetten.”

Ineke en Lucas reageren blij verrast: “Het komt voor ons goed uit om er tussenuit te gaan. We willen graag met z’n tweeën naar Zuid-Limburg omdat dat voor ons een heel bijzondere plek is. Zo kunnen we nog even met vakantie voordat de bouw van het nieuwe clubgebouw start. Niet alleen wij, maar ook veel andere vrijwilligers zijn de laatste tijd van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in de weer geweest. We doen het graag voor alle kinderen die onze speeltuin bezoeken, maar vinden het ook heel fijn om even bij te komen!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn