Amsterdam,
14
juni
2021
|
15:59
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij zet Anita uit Leiden in het zonnetje

Portretschildercursus: een hartenwens in vervulling

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor de 55-jarige Anita uit Leiden. Om haar te bedanken voor haar inzet als vrijwilliger, deed de Hartstichting een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Anita mag een cursus portretschilderen volgen.

Edith van Paassen van de Hartstichting: “Anita heeft lange tijd geworsteld met een te hoge bloeddruk. Ze heeft medicatie gebruikt en uiteindelijk haar leefstijl aangepast, waardoor haar bloeddruk nu goed is. Anita wil graag een voorbeeld zijn voor andere mensen en zet zich daarom graag in voor de Hartstichting. Zo was Anita onder andere het gezicht van de bloeddrukcampagne in 2020, heeft ze meegewerkt aan de Hartstocht Radio in het najaar van 2020 en was ze te zien in het televisieprogramma ‘Helden van Nu’. Anita is met haar gezonde leefstijl een mooi voorbeeld voor anderen en zet zich altijd vol passie in voor de Hartstichting. Daarom zetten wij haar graag in het zonnetje!”

Anita reageert blij verrast: “Super! Ik heb mijn ontspanning gevonden in schilderen. Ontspanning is belangrijk voor mij en mijn hartgezonde leefstijl. Ik ben daarom heel blij met deze cursus portretschilderen. Hartelijk bedankt!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult wensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn