Amsterdam,
25
januari
2022
|
09:46
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij zet Ilona uit Kollum in het zonnetje

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Ilona uit Kollum. Om Ilona te bedanken voor haar bijzondere inzet als vrijwilliger, deed Stichting Metakids een aanvraag voor een Hartenwens van de VriendenLoterij. Hiermee wordt Ilona in het zonnetje gezet: ze mag samen met haar partner Eelze genieten van een geheel verzorgd verwenweekend. 

Pieter Brinkhorst van Stichting Metakids: “Thijmen, de zoon van Ilona, heeft een ernstige metabole ziekte. Hij is nu 9 jaar oud, maar vlak na zijn geboorte kwam hij als gevolg van zijn ziekte bijna te overlijden. Ondanks de zorg die zij nog steeds heeft voor Thijmen, blijft zij nog steeds een waardevolle vrijwilliger voor ons. Als dank voor haar bijdrage en inzet, deden wij een aanvraag voor een hartenwens van de VriendenLoterij. We zijn blij dat we haar in het zonnetje kunnen zetten, want dat heeft ze echt verdiend!”

De 40-jarige Ilona reageert blij: “Oh wat leuk, wat super! Ik ben sprakeloos. Dat Stichting Metakids dit voor mij heeft gedaan, vind ik ongelofelijk lief. Ik ga samen met Eelze heerlijk genieten van dit weekend.”

Hartenwens van de VriendenLoterij vervult wensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. Een aanvraag voor een hartenwens kan worden ingediend bij het VriendenLoterij Fonds: www.vriendenloterijfonds.nl/hartenwens 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn