Amsterdam,
07
oktober
2021
|
14:09
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij zet Meriam uit Sassenheim in het zonnetje

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Meriam (63) uit Sassenheim. Om haar te bedanken voor haar waardevolle inzet als vrijwilliger, deed 'Muziek- en Toneelvereniging St. Matthias Warmond' voor Meriam een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Hierdoor krijgt Meriam een bijzonder cadeau: zij mag samen met haar gezin genieten van een vakantie.

Sylvia Heemskerk van 'Muziek- en Toneelvereniging St. Matthias Warmond': “Meriam zet zich al jaren in voor onze vereniging. De afgelopen tijd was door alle coronamaatregelen niet gemakkelijk en toch wist Meriam keer op keer leuke dingen voor de vereniging te bedenken. Om haar te bedanken voor haar waardevolle inzet, deden wij een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Meriam en haar man worden over een aantal maanden voor het eerst oma en opa. Het is hun grootste wens om een keer met het hele gezin een week weg te gaan. Wij zijn dus heel blij dat we Meriam en haar gezin een heerlijke vakantie kunnen aanbieden!”

Meriam (63) is blij verrast: “Wat een fantastisch gebaar! Het is een enorme verrassing. Ik ga met mijn gezin en eerste kleinkind een week genieten ergens in Nederland. Heel erg bedankt!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn