Amsterdam,
28
juli
2021
|
09:14
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij zet Nick uit Waddinxveen in het zonnetje

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Nick (26) uit Waddinxveen. Om hem in het zonnetje te zetten, deed AMC Foundation voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Nick krijgt een beamer, zodat hij samen met zijn vrienden op een groot scherm films kan kijken.

Bianca Piek van AMC Foundation: “Nick is een jongen met een handicap die graag iets wilde doen in de strijd tegen corona. Hij heeft het afgelopen jaar door zelfgemaakte uiltjes te verkopen (zie webpagina project Nick) geld ingezameld voor het Corona Research Fonds Amsterdam UMC. De uiltjes maakt hij bij de dagbestedingslocatie en Klein Atelier Noorderlicht van Ipse de Bruggen. Omdat we Nick heel dankbaar zijn voor zijn inzet, wilden we hem in het zonnetje zetten. We weten dat Nick graag films kijkt, maar dit nu nog doet op een klein scherm dat hij deelt met anderen. We zijn blij dat we hem dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij een beamer kunnen aanbieden, zodat hij de films kan projecteren.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn