Amsterdam,
07
december
2021
|
15:10
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij zet Schelte uit Joure in het zonnetje

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor de 37-jarige Schelte uit Joure op Nationale Vrijwilligersdag. Om hem te bedanken voor zijn inzet als vrijwilliger, deed de Hartstichting een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Schelte mag - als het weer kan - samen met zijn vrouw genieten van een diner en overnachting in De Librije.

Yvonne Meeuwsen, Collecte Coördinator van de Hartstichting: “Schelte is geboren met een aangeboren hartafwijking en heeft in november 2020 een harttransplantatie ondergaan. Het is een spannende en nog steeds intensieve tijd voor hem. Door zijn beperkingen kan hij niet werken. Omdat Schelte toch graag een bijdrage aan de maatschappij wil leveren, zet hij zich in als regioleider voor de collecte in Friesland. Inmiddels is Schelte al zeven jaar actief als vrijwilliger voor de Hartstichting. Om hem te bedanken voor zijn inzet deden wij een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Schelte z’n grote wens is om samen met zijn vrouw te dineren en te overnachten in De Librije. We zijn blij dat we hen een positieve en ontspannen ervaring tijdens deze intensieve tijd kunnen geven.”

Schelte reageert blij verrast: “Wat een geweldige verrassing op Nationale Vrijwilligersdag! Ik ben blij dat mijn langgekoesterde wens in vervulling gaat. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn vrouw te ontspannen in De Librije als het weer kan. Zij steunt mij als geen ander in dit moeilijke proces. Hartelijk dank!”

Lees meer over vrijwilligerswerk bij de Hartstichting op www.hartstichting.nl/vrijwilligerswerk

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult wensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn