Amsterdam,
15
november
2017
|
09:39
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij zet vrijwilliger Nizette uit Den Haag in het zonnetje

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Nizette Couzy (30) uit Den Haag. De Nederlandse Brandwonden Stichting deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor een weekend weg. Nu kan Nizette er samen met een vriendin even lekker tussenuit.

Marijne Landman, coördinator marketing en relatiemanagement bij de Nederlandse Brandwonden Stichting: “Nizette is sinds vier jaar vrijwilliger van Stichting Kind & Brandwond, een organisatie die wij vanuit de Nederlandse Brandwonden Stichting steunen. Ze zet zich voor de volle 100 procent in voor de kinderweek, een vakantieweek voor kinderen met brandwonden. Zelf heeft Nizette vijf jaar geleden door heet water brandwonden opgelopen op haar voeten en onderrug, hierdoor kan ze zich goed inleven in wat kinderen met brandwonden doormaken en hen goed steunen en begeleiden.
Precies vijf jaar na dit ongeluk kreeg Nizette de volgende tegenslag. Nu vanwege gezondheidsproblemen. Ondanks dit nieuws en de zware tijd gaat Nizette hier bewonderingswaardig goed mee om en blijft ze optimistisch. Zo gaat ze gewoon mee met de kinderweek van Stichting Kind & Brandwond. Ze is op geen enkele manier tegen te houden! Nizette houdt heel erg van reizen, maar dat staat door haar ziekte op een laag pitje. Geweldig dat wij haar namens het VriendenFonds een onbezorgd weekend weg, samen met een vriendin, mogen aanbieden!”

Nizette Couzy (30) is blij verrast: “Dit had ik echt nooit verwacht. Ik was al heel erg blij dat ik met de Kindervakantieweek mee mocht én kon. Dat had ik echt niet willen missen.'”

VriendenFonds vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn