Amsterdam,
05
juli
2021
|
15:27
Europe/Amsterdam

Vrij fietsen voor gezin uit Veldhoven dankzij VriendenLoterij

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor een gezin uit Veldhoven. Om de ouders van de zieke Benthe (4) een steuntje in de rug te geven, deed Stichting Zeldzame Ziekten Fonds voor hen een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat hun hartenwens in vervulling: het gezin kan weer samen met Benthe op pad dankzij een elektrische bakfiets.

Iselle van Ruijven van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds: “In 2020 is bij Benthe de ongeneeslijke ziekte Sanfilippo gediagnosticeerd. Door deze ziekte zal Benthe langzaam al haar functies verliezen. Benthe geniet heel erg van buiten spelen en vooral van fietsen. Helaas kan zij door haar ziekte niet meer zelf fietsen. Geweldig dat we dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij het gezin een elektrische bakfiets kunnen aanbieden zodat het hele gezin erop uit kan gaan en samen kan genieten!”

De ouders van Benthe werden onlangs verrast en reageerden geroerd: “We zijn sprakeloos.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn