Amsterdam,
13
oktober
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Vrijdag de 13e geluksdag voor Hannie uit ’s-Gravenzande

Hannie wint 100.000 euro in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Een grote verrassing voor Hannie (62) uit ’s-Gravenzande. Zij wint 100.000 euro in de VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Het Vergeten Kind. Johnny de Mol, ambassadeur van de stichting Het Vergeten Kind, verraste Hannie samen met haar dochter Daisy vandaag in Hilversum met de cheque.

Hannie: “Wow, dit had ik echt niet verwacht! Ik ben samen met mijn dochter al in Mexico, Indonesië en Nepal geweest. Misschien gaan we nu wel een mooie reis maken naar Amerika. Mijn dochter Daisy mag met haar vriend op vakantie. Zij wil nog heel graag naar Cuba, Cambodja of Vietnam.”

Uitreiking bij SBS6
De uitreiking aan Hannie is op dinsdag 17 oktober te zien in het televisieprogramma ‘De Perfecte Vraag’, dat iedere dinsdag om 21.30 uur wordt uitgezonden bij SBS6.

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Tot en met 30 september jl. organiseerde de Loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met die datum ging meespelen met de VriendenLoterij, draagt bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn