Amsterdam,
13
oktober
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Vrijdag de 13e geluksdag voor Maarten uit Tilburg

Maarten wint 200.000 euro in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Een grote verrassing voor Maarten (43) uit Tilburg. Hij wint 200.000 euro in de VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Het Vergeten Kind. Johnny de Mol, ambassadeur van de stichting Het Vergeten Kind, verraste Maarten samen met zijn vrouw Esther vandaag in Hilversum met de cheque.

Maarten: “Vrijdag de dertiende was al een geluksdag. Het ging ‘aan’ op vrijdag de dertiende en we zijn op vrijdag 13 juni 2008 getrouwd. En nu dit. Fantastisch! Mijn vrouw wil heel graag naar Japan en Parijs. Maar eerst gaan we eens heel lekker uit eten met vrienden en familie.”

Uitreiking bij SBS6
De uitreiking aan Maarten is op dinsdag 17 oktober te zien in het televisieprogramma ‘De Perfecte Vraag’, dat iedere dinsdag om 21.30 uur wordt uitgezonden bij SBS6.

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Tot en met 30 september jl. organiseerde de Loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met die datum ging meespelen met de VriendenLoterij, draagt bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn