Amsterdam,
13
oktober
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Vrijdag de 13e geluksdag voor Maria uit Aalten

Maria wint 100.000 euro in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Een grote verrassing voor Maria (60) uit Aalten. Zij wint 100.000 euro in de VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Het Vergeten Kind. Johnny de Mol, ambassadeur van de stichting Het Vergeten Kind, verraste Maria samen met haar man Joop vandaag in Hilversum met de cheque.

Maria: “Geweldig! Wat een prijs. Mijn zoon is momenteel in Australië en met kerst in Buenos Aires. Daar zouden we ontzettend graag naartoe gaan. Ik mis natuurlijk heel erg! Maar vanavond eerst maar eens een borrel drinken om dit te vieren!””

Uitreiking bij SBS6
De uitreiking aan Maria is op dinsdag 17 oktober te zien in het televisieprogramma ‘De Perfecte Vraag’, dat iedere dinsdag om 21.30 uur wordt uitgezonden bij SBS6.

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Tot en met 30 september jl. organiseerde de Loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met die datum ging meespelen met de VriendenLoterij, draagt bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn