Amsterdam,
13
oktober
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Vrijdag de 13e geluksdag voor Yvonne uit Apeldoorn

Yvonne wint 300.000 euro in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Een grote verrassing voor Yvonne (58) uit Apeldoorn. Zij wint 300.000 euro in de VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Het Vergeten Kind. Johnny de Mol, ambassadeur van de stichting Het Vergeten Kind, verraste Yvonne vandaag in Hilversum met de cheque.

Yvonne: “Wow! Ik kan het niet bevatten. Ik wil in ieder geval mijn kinderen helpen, schulden aflossen en een nieuwe auto kopen. Die is echt aan vervanging toe!”

Uitreiking bij SBS6
De uitreiking aan Yvonne is op dinsdag 17 oktober te zien in het televisieprogramma ‘De Perfecte Vraag’, dat iedere dinsdag om 21.30 uur wordt uitgezonden bij SBS6.

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Tot en met 30 september jl. organiseerde de Loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met die datum ging meespelen met de VriendenLoterij, draagt bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn