Amsterdam,
26
juni
2018
|
14:05
Europe/Amsterdam

Vrijwilliger Adri uit Rijen verrast door VriendenLoterij met verzorgd weekend weg

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Adri Verkooyen (69) uit Rijen. Sensoor, de Landelijke Luisterlijn in Tilburg waar Adri vrijwilliger is, deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat Adri haar hartenwens in vervulling: zij krijgt een verzorgd weekend weg.

Trudis Lefferts, fondsenwerver bij Sensoor: “Adri is een ware ambassadeur van Sensoor. Ze zet zich al 15 jaar met hart en ziel in als telefoonvrijwilliger. Ze staat op alle beurzen, is altijd in om een extra dienst te draaien en zit bijna altijd al om 7 uur ’s ochtends aan de lijn. Zij heeft ook als vrijwilliger gewerkt bij een hospice en bij een organisatie voor jeugdzorg. Altijd weer vanuit haar gulle inzetbaarheid. Daarentegen zit het leven haar niet altijd mee. Ze heeft haar vier kinderen grotendeels alleen opgevoed, ze heeft een spierziekte en is levensbedreigend ziek geweest. Ondanks alles blijft Adri positief en wil ze blijven leren bij Sensoor. Ze is een echte kanjer! We gunnen haar een verzorgd weekend weg met haar naasten en familie. Geweldig dat wij dit Adri mogen aanbieden dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij!”

Adri Verkooyen (69) reageert: “Wat een verrassing! Zeker omdat deze wens anders nooit in vervulling was gegaan. Eenmaal van de schrik bekomen, ben ik er heel blij mee. In september is het zover en ga ik met mijn dierbaren samen een paar daagjes weg. Heel erg veel dank voor deze kans.”

Over Sensoor, de Landelijke Luisterlijn
Sensoor, de Landelijke Luisterlijn is dag en nacht bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een anoniem, gelijkwaardig gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1.200 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn