Amsterdam,
06
februari
2018
|
16:57
Europe/Amsterdam

Vrijwilliger Annemieke uit Koog aan de Zaan verrast door VriendenLoterij met laptop

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Annemieke Poeisz (62) uit Koog aan de Zaan. Sensoor, de landelijke luisterlijn waar Annemieke vrijwilliger is, deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat Annemieke haar hartenwens in vervulling: zij krijgt een laptop.

Trudis Lefferts, fondsenwerver bij Sensoor: “Annemieke is vijf jaar vrijwilliger bij Sensoor. Ze voert mooie en goede gesprekken met de bellers en doet trouw dag-, nacht- en weekenddiensten. Ondanks grote tegenslagen in haar leven vindt ze nog steeds de energie om voor Sensoor en voor haar bellers open te staan. Daar hebben wij enorme bewondering voor. Daarom zijn we zeer verheugd dat we haar dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij mogen verrassen met een laptop en aangepaste muis.”

Annemieke Poeisz (62) reageert: “Ik ben heel erg blij met de prijs. Ik had dit nooit verwacht! Met mijn nieuwe laptop en aangepaste muis, voel ik mij met de Sensoor-registratie op de computer weer helemaal pluis!’’

Over Sensoor, de landelijke luisterlijn
Sensoor, de landelijke luisterlijn is dag en nacht bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een anoniem, gelijkwaardig gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1.000 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn