Amsterdam,
26
juni
2018
|
14:10
Europe/Amsterdam

Vrijwilliger Dia uit Winkel verrast met familieweekend voor haar 17 (klein)kinderen

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Dia Veldman (70) uit Winkel. Sensoor, de Landelijke Luisterlijn in Alkmaar waar Dia vrijwilliger is, deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat Dia haar hartenwens in vervulling: zij mag met haar 17 kinderen en kleinkinderen een weekend weg.

Trudis Lefferts, fondsenwerver bij Sensoor: “Dia is alweer 24 jaar vrijwilliger bij ons. Dia is een vrijwilliger die altijd trouw haar diensten doet. Nooit hoef je haar een herinnering te sturen. Dia is bescheiden en zeer betrokken bij de organisatie. Het geven van een luisterend oor en samen op zoek gaan naar mogelijkheden in de gesprekken, is haar kracht. Ook is Dia vele jaren mentor geweest en heeft ze vele vrijwilligers helpen opleiden. Nu is het tijd voor Dia: geweldig dat wij haar namens het VriendenFonds van de VriendenLoterij een weekend weg mogen aanbieden met haar 17 kinderen en kleinkinderen!”

Dia Veldman (70) reageert: “Ik ben er echt heel erg blij mee! Het overdonderde me gewoon. Ik had er totaal niet aan gedacht dat dit mij zou kunnen overkomen.’’

Over Sensoor, de Landelijke Luisterlijn
Sensoor, de Landelijke Luisterlijn is dag en nacht bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een anoniem, gelijkwaardig gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1.200 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn