Amsterdam,
06
februari
2018
|
17:00
Europe/Amsterdam

Vrijwilliger Ellen uit Hoorn verrast door VriendenLoterij met elektrische fiets

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Ellen (62) uit Hoorn. Sensoor, de landelijke luisterlijn waar Ellen vrijwilliger is, deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Ellen krijgt een elektrische fiets.

Trudis Lefferts, fondsenwerver bij Sensoor: “Ellen is sinds drie jaar vrijwilliger bij Sensoor. Ze is een harde werker die van haar omgeving weinig voor zichzelf vraagt. Ze is bescheiden, behulpzaam en altijd bereid om bij te springen zonder ooit iets terug te vragen. Omdat ze alleenstaand is, het financieel niet breed heeft en heel veel pech heeft gehad met haar gezondheid is het tijd dat zij eens in het zonnetje wordt gezet! Geweldig dat wij haar namens het VriendenFonds van de VriendenLoterij deze prachtige elektrische fiets cadeau mogen doen.”

Ellen (62) is blij verrast: ‘’Wat een verrassing toen ik hoorde dat mijn hartenwens dankzij de Vriendenloterij vervuld mocht worden. Het werken voor Sensoor, de landelijke luisterlijn geeft al zoveel blijken van waardering en dan deze extra waardering vanuit de organisatie erbij! Ik had dit echt niet verwacht en ben er super blij mee. Dank jullie wel allemaal.”

Over Sensoor, de landelijke luisterlijn
Sensoor, de landelijke luisterlijn is dag en nacht bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een anoniem, gelijkwaardig gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1.000 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn