Amsterdam,
06
februari
2018
|
17:03
Europe/Amsterdam

Vrijwilliger Fieke uit Didam verrast door VriendenLoterij met breedbeeld TV

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Fieke van der Lelie (66) uit Didam. Sensoor, de landelijke luisterlijn waar Fieke vrijwilliger is, deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Fieke krijgt een breedbeeld televisie.

Trudis Lefferts, fondsenwerver bij Sensoor: “Fieke werkt sinds één jaar als vrijwilliger bij ons. Ze is in korte tijd al een zeer betrokken vrijwilliger gebleken voor Sensoor. Zij is sociaal en heeft een goed luisterend oor voor de bellers. Fieke heeft een kleinzoon met de diagnose Retinablastoom, een zeldzame vorm van oogkanker, in beide ogen. Hierdoor is hij slechtziend. Als oma is Fieke heel erg betrokken bij haar kleinzoon. Ze zou het heel fijn vinden als hij iets krijgt dat zijn leven aangenamer maakt en waarin hij wat ontspanning kan vinden. Geweldig dat we Fieke namens het VriendenFonds van de VriendenLoterij mogen verrassen met een breedbeeld televisie!”

Fieke van der Lelie (66), die tijdens een evenement van Sensoor de cheque kreeg overhandigd, is blij verrast: ‘’Een groot beeldscherm voor mijn slechtziende kleinzoon Eppo was voor mij al lange tijd een grote verassing. Eppo zelf is er heel ontroerd van dat hij dit heeft gekregen. Hij is er helemaal beduusd van dat hem dit gegund wordt.’’

Over Sensoor, de landelijke luisterlijn
Sensoor, de landelijke luisterlijn is dag en nacht bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een anoniem, gelijkwaardig gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1.000 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn