Amsterdam,
26
juni
2018
|
14:17
Europe/Amsterdam

Vrijwilliger Fráncis uit Heerlen verrast door VriendenLoterij met laptop

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Fráncis Smeets (66) uit Heerlen. Sensoor, de Landelijke Luisterlijn waar Fráncis vrijwilliger is, deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat Fráncis haar hartenwens in vervulling: zij krijgt een nieuwe laptop.

Trudis Lefferts, fondsenwerver bij Sensoor: “Fráncis is al sinds 2008 werkzaam bij Sensoor. Ze kampt al een hele tijd met gezondheidsproblemen, maar blijft vechten om oorzaken en oplossingen te zoeken. Ondanks de daarbij horende vermoeidheid blijft ze zich inzetten voor Sensoor, ook al kost haar dat veel energie. Wij hebben daar ontzettend veel bewondering voor en daarom zetten we haar graag namens het VriendenFonds van de VriendenLoterij in het zonnetje. Geweldig dat wij haar morgen verrassen met een nieuwe laptop!”

Fráncis Smeets (66) reageert: “Ik moet eerlijk zeggen dat ik enorm beduusd en overdonderd was. Ik zag de bloemen en dacht dat ik een bloemetje kreeg en misschien een certificaat… Maar dat bleek zoveel meer te zijn!’’

Over Sensoor, de Landelijke Luisterlijn
Sensoor, de Landelijke Luisterlijn is dag en nacht bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een anoniem, gelijkwaardig gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1.200 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn