Amsterdam,
26
juni
2018
|
14:34
Europe/Amsterdam

Vrijwilliger Janny uit Hengelo verrast door VriendenLoterij met elektrische fiets

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Janny Rozenberg (66) uit Hengelo. Sensoor, de Landelijke Luisterlijn in Borne waar Janny vrijwilliger is, deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat Janny haar hartenwens in vervulling: zij krijgt een elektrische fiets.

Trudis Lefferts, fondsenwerver bij Sensoor: “Janny is al sinds 2005 werkzaam als vrijwilliger bij Sensoor. Ook is zij regelmatig mentor voor nieuwe vrijwilligers. Janny maakt bij Sensoor grote indruk met haar betrokkenheid en haar nuchtere en tegelijkertijd warme persoonlijkheid. Ze staat altijd voor iedereen klaar, waarbij ze zichzelf soms wegcijfert. Janny heeft de laatste tijd veel meegemaakt, onder andere met haar gezondheid. Daarom gunnen de vrijwilligers haar een steuntje in de rug. Geweldig dat wij haar namens het VriendenFonds van de VriendenLoterij een elektrische fiets mogen aanbieden!”

Janny Rozenberg (66) reageert: “Wat een verrassing dat ik deze elektrische fiets heb gekregen! Zo kan ik mezelf op een fijne manier snel voortbewegen door de prachtige omgeving van Hengelo.’’

Over Sensoor, de Landelijke Luisterlijn
Sensoor, de Landelijke Luisterlijn is dag en nacht bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een anoniem, gelijkwaardig gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1.200 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn