Amsterdam,
20
augustus
2020
|
12:22
Europe/Amsterdam

Vrijwilliger Jeffrey uit Utrecht wordt in het zonnetje gezet door VriendenLoterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor de 36-jarige Jeffrey Verkuijl. Om hem te bedanken voor zijn enorme inzet en betrokkenheid voor Metakids afgelopen jaar, deed de stichting voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee wordt Jeffrey in het zonnetje gezet: hij mag samen met zijn vriendin Marit een weekendje weg naar Rome.

Directeur Pieter Brinkhorst van Metakids: “Jeffrey meldde zich vorig jaar aan voor onze Dam tot Dam loop. Zijn dochter Julia had recent de diagnose metabole ziekte gekregen. Jeffrey haalde met zijn team bijna 14.000 euro op voor onderzoek, maar dat was voor hem nog niet genoeg. Jeffrey bedenkt iedere keer weer nieuwe acties. In totaal heeft hij nu al ruim 25.000 euro voor Metakids binnen gehaald. Tijd dus om hem in het zonnetje te zetten!”

Jeffrey Verkuijl (36) reageerde enthousiast: “Dit is een totale verrassing! Ik ben er ontzettend blij mee. Wij hebben twee jonge kinderen, waarvan één met een metabole ziekte. Dat maakt het behoorlijk intensief. Zo’n weekend met z’n tweeën is een zeer welkome ontspanning! En natuurlijk blijf ik me vol inzetten voor Metakids.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn