Amsterdam,
06
februari
2018
|
17:08
Europe/Amsterdam

Vrijwilliger Marijke uit Amersfoort op welverdiende vakantie dankzij VriendenLoterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Marijke van der Meulen (58) uit Amersfoort. Sensoor, de landelijke luisterlijn waar Marijke vrijwilliger is, deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Marijke mag op een welverdiende vakantie.

Trudis Lefferts, fondsenwerver bij Sensoor: “Marijke is sinds tweeëneenhalf jaar vrijwilliger bij Sensoor. Marijke is iemand waar je op kunt rekenen. Afspraak is afspraak voor haar. Marijke is trouw en zeer behulpzaam. Dat blijkt wel uit de vele uurtjes die zij in onze verschillende vrijwilligersactiviteiten steekt. Marijke geeft oprechte aandacht aan onze bellers en daar willen we haar ontzettend graag voor bedanken. Geweldig dat wij haar namens het VriendenFonds van de VriendenLoterij mogen verrassen met een welverdiende vakantie!”

Marijke van der Meulen (58)is blij verrast: “Ik was absoluut verrast en het overviel me! Het is fijn om een waardering te krijgen. Dank aan het Vriendenfonds en aan Sensoor, de landelijke luisterlijn voor dit mooie cadeau.’’

Over Sensoor, de landelijke luisterlijn
Sensoor, de landelijke luisterlijn is dag en nacht bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een anoniem, gelijkwaardig gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1.000 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn