Amsterdam,
06
februari
2018
|
17:11
Europe/Amsterdam

Vrijwilliger Mieke uit Den Bosch verrast door VriendenLoterij met elektrische fiets

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Mieke Philippa (58) uit Den Bosch. Sensoor, de landelijke luisterlijn waar Mieke vrijwilliger is, deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Mieke krijgt een elektrische fiets.

Trudis Lefferts, fondsenwerver bij Sensoor: “Mieke is al acht jaar vrijwilliger bij Sensoor. Zij is een gever. Haar gouden hart, het goed willen doen en iets kunnen betekenen voor de ander kenmerken haar. Ondanks vele tegenslagen in haar leven vindt Mieke de kracht om door te gaan. Ze weet zichzelf keer op keer te motiveren en staat voor anderen klaar ondanks haar eigen beslommeringen. Daarom wilden we haar graag in het zonnetje zetten. Geweldig dat dit kan dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij en dat we haar mogen verrassen met een elektrische fiets!”

Mieke Philippa (58), die tijdens een evenement van Sensoor de cheque kreeg overhandigd, is blij verrast: ‘’Ik moet eerlijk zeggen dat ik enorm beduusd en overdonderd was. Ik zag de bloemen en dacht dat ik een bloemetje kreeg en misschien een certificaat, maar het bleek veel meer te zijn! Ik ben er stil van.”

Over Sensoor, de landelijke luisterlijn
Sensoor, de landelijke luisterlijn is dag en nacht bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een anoniem, gelijkwaardig gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1.000 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn