Amsterdam,
26
juni
2018
|
14:38
Europe/Amsterdam

Vrijwilliger Paula uit Oisterwijk verrast door VriendenLoterij met e-bike

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Paula Vogels (69) uit Oisterwijk. Sensoor, de Landelijke Luisterlijn in Tilburg waar Paula vrijwilliger is, deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat Paula haar hartenwens in vervulling: zij krijgt een elektrische fiets.

Trudis Lefferts, fondsenwerver bij Sensoor: “Het is prachtig te zien hoe Paula als trouwe vrijwilliger al jaren stralend binnenstapt om telefoongesprekken te voeren. Er zitten echt ‘zonnestraaltjes’ in haar gesprekken! Naast Sensoor doet ze nog tal van andere vrijwilligersbanen. Paula staat altijd klaar voor een ander, maar vraagt nooit iets voor zichzelf. En dat terwijl ze het zelf niet zo gemakkelijk heeft. Ze is gescheiden, is haar liefste vriendin verloren en haar lichaam laat haar nu in de steek door artrose. Financieel heeft ze altijd hard moeten knokken. Zij droomt al jaren van een e-bike, iets wat ze zelf niet kan bekostigen. Geweldig dat wij die haar nu namens het VriendenFonds van de VriendenLoterij mogen aanbieden!”

Paula Vogels (69) reageert: “Alles was voor mij geheim gehouden. Ik ben zo blij met deze e-bike en de getoonde waardering. Dit had ik nooit verwacht! Ik werk zes jaar bij Sensoor, de Landelijke Luisterlijn en heb nog nooit zoiets meegemaakt.’’

Over Sensoor, de Landelijke Luisterlijn
Sensoor, de Landelijke Luisterlijn is dag en nacht bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een anoniem, gelijkwaardig gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1.200 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn