Amsterdam,
22
februari
2018
|
16:31
Europe/Amsterdam

Vrijwilliger Ted uit Rijen weekend weg met kleinkinderen dankzij VriendenLoterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Ted van der Lee (72) uit Rijen. Voedselbank Gilze-Rijen, waar Ted vrijwilliger is, deed voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Ted mag een weekendje weg samen met zijn vrouw en kleinkinderen.

Miranda Erdmann, gastvrouw en bestuurslid bij Voedselbank Gilze-Rijen vertelt: “Ted van der Lee is voorzitter van de Voedselbank Gilze-Rijen. Hij is 72 jaar oud en hij geeft werkelijk alles voor de Voedselbank. Samen met zijn vrouw zet hij zich dagelijks met veel liefde en plezier in. Deze twee verdienen het echt om eens lekker verwend te worden. Ted heeft voor zichzelf geen wensen, maar is dol op zijn kleinkinderen. Geweldig dat wij Ted nu dankzij een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij een weekendje weg mogen aanbieden, samen met zijn vrouw en kleinkinderen! Daar gaan ze ongetwijfeld met volle teugen van genieten.”

Ted van der Lee is blij verrast: “Wat geweldig! Ik weet eigenlijk niet zo goed hoe ik moet reageren. Ik zet me met veel plezier in voor de Voedselbank. Dat ik nu een weekend weg mag had ik nooit verwacht. Ik kijk er nú al naar uit!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn