Amsterdam,
06
februari
2018
|
17:19
Europe/Amsterdam

Vrijwilliger Tineke uit Huizen verrast door VriendenLoterij met familievakantie

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Tineke van Heeckeren (65) uit Huizen. Sensoor, de landelijke luisterlijn waar Tineke vrijwilliger is, deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Tineke mag samen met haar kinderen en kleinkinderen op vakantie. 

Trudis Lefferts, fondsenwerver bij Sensoor: “Tineke wordt bij Sensoor ook wel ‘Heintje Davids’ genoemd, doelend op het feit dat zij geen afscheid kan nemen van de organisatie en altijd weer bij ons terugkomt! Met hart, ziel, aandacht en ook humor is zij betrokken bij elke beller die naar Sensoor belt. Tineke heeft buiten de Sensoordeuren naar ander vrijwilligerswerk gezocht, maar ze keerde steeds weer terug naar het werk wat zo goed bij haar past: een luisterend oor bieden aan mensen die veelal niemand in hun omgeving hebben en die echt eenzaam zijn. Tineke verdient een bijzondere vorm van waardering. Geweldig dat wij haar dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij een vakantie met haar kinderen en kleinkinderen mogen aanbieden!”

‘In tien jaar nooit zoiets meegemaakt’
Tineke van Heeckeren (65), die de cheque tijdens een evenement van Sensoor kreeg overhandigd, is blij verrast: “Alles was voor mij geheim gehouden! Ik was zo blij met de prijs en de waardering en had dit nooit verwacht. Ik werk tien jaar bij Sensoor, de landelijke luisterlijn en heb nog nooit zoiets mee gemaakt. Ik vind mezelf een gewone vrijwilligster.’’

Over Sensoor, de landelijke luisterlijn
Sensoor, de landelijke luisterlijn is dag en nacht bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een anoniem, gelijkwaardig gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1.000 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn