Amsterdam,
29
januari
2018
|
17:08
Europe/Amsterdam

VV Heerenveen ontvangt 3.000 euro extra van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor VV Heerenveen van de VriendenLoterij. De club is de succesvolste deelnemer aan de Samen voor je Club-actie. VV Heerenveen eindigde op de eerste plaats en ontvangt eenmalig een extra bijdrage van 3.000 euro. De actie is een initiatief van de VriendenLoterij om clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier financieel te ondersteunen. VV Heerenveen gaat het geld gebruiken voor het opknappen van de kleedkamers.

Henricjan Wind, voorzitter bij VV Heerenveen: “We hadden nooit verwacht dat we in de top 5 zouden eindigen. Laat staan op de eerste plek! Daar zijn we ontzettend blij mee. Er komt veel kijken bij het onderhouden van een club. We moeten voortdurend op ons geld letten. Met deze extra bijdrage kunnen we eerder onze verouderde kleedkamers opknappen, dat was anders nog niet mogelijk.”

Tijdens de Samen voor je Club-actie belden tal van clubs en verenigingen clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club. De belactie van VV Heerenveen leverde de club maar liefst 168 loten op. Daarmee scoorde de club de eerste plaats. Als de 168 loten een jaar blijven meespelen, dan kan VV Heerenveen 15.792 euro bijschrijven aan de clubkas.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club of vereniging, zoals de voetbalclub, te steunen. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn