Amsterdam,
19
juni
2018
|
13:52
Europe/Amsterdam

Vv Nunspeet ontvangt 750 euro extra van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor vv Nunspeet van de VriendenLoterij. De club is één van de succesvolste deelnemers aan de Nationale Belmaanden in april en ontvangt eenmalig een extra bijdrage van 750 euro. De actie is een initiatief van de VriendenLoterij om clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier financieel te ondersteunen. Vv Nunspeet gaat het geld gebruiken om het sportpark op te knappen.

De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club. De belactie van vv Nunspeet leverde de club maar liefst 59 loten op. Daarmee scoorde de club in april de vierde plaats. Als de 59 loten een jaar blijven meespelen, dan kan vv Nunspeet 5.546 euro bijschrijven aan de clubkas.

Peter Huijgen, fondsenwerver bij vv Nunspeet: “Ik ben supertrots op onze vrijwilligers die de actie tot zo’n groot succes hebben gemaakt. Deze extra inkomsten gaan we gebruiken om het sportpark op te knappen, zo willen we de kleedkamers en kantine vernieuwen.”

Nationale Belmaanden 2018
Tijdens de Nationale Belmaanden strijden clubs en verenigingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is de structurele inkomsten vanuit de VriendenLoterij te vergroten. Drie maanden lang wordt er iedere maand in totaal 10.000 euro verdeeld onder de vijf best scorende clubs en verenigingen.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club of vereniging, zoals de voetbalclub, te steunen. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn