Amsterdam,
20
december
2019
|
14:26
Europe/Amsterdam

v.v. WNC uit Waardenburg door VriendenLoterij benoemd tot Club van de Week

Club zet met bijdrage van 10.000 euro in op extra beveiliging

Groot feest voor v.v. WNC uit Waardenburg! De voetbalvereniging werd gisteren benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. De club gaat het geld gebruiken om de club beter te beveiligen en nieuwe materialen aan te schaffen.

Wim Zwamborn, algemeen bestuurslid van v.v. WNC: “Een tijdje geleden zag ik op de website van de VriendenLoterij dat het mogelijk was je aan te melden voor Club van de Week. Ik heb dit direct gedaan omdat WNC best wat financiële ondersteuning kan gebruiken. Helaas is er in de afgelopen anderhalf jaar twee keer ingebroken en is een groot deel van ons materieel gestolen. Na alle tegenslagen komt deze titel als geroepen! De bijdrage gaan we gebruiken om het sportcomplex extra te beveiligen en nieuwe materialen aan te schaffen. De eerste twee aankopen zijn al binnen: een nieuwe tractor en een grasmaaier.”

‘Club van de Week’
Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

Tussen mei en december wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week’ en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, vereniging en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich melden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn