Amsterdam,
17
juli
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Wandeldroom van Jannie uit Zuidlaren dichterbij dankzij 180.000 euro van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Jannie uit Zuidlaren. Zij heeft in de junitrekking van de VriendenLoterij 180.000 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Jannie en haar echtgenoot Hendrik donderdag thuis met de cheque.

Jannie (63): “Wat super dit! Hendrik en ik zijn fervent wandelaars. Hendrik gaat volgende week de Nijmeegse Vierdaagse weer lopen. Samen willen we nog een keer een mooie wandelvakantie in de Alpen doen. Nu kunnen we die wens gaan realiseren! Ook gaan we onze dochter helpen met een gezinsauto. Zij heeft onlangs een dochtertje gekregen, hun huidige auto is daarom te klein geworden.”

VriendenPuntenPrijs
Jannie uit Zuidlaren heeft de zogenaamde VriendenPuntenPrijs gewonnen. Dit is een prijs die elke twee maanden wordt uitgereikt, naast de reguliere prijzen. De hoogte van het gewonnen bedrag wordt bepaald door het aantal opgebouwde VriendenPunten. In deze video is te zien hoe VriendenPunten precies werken: ‘Wat zijn VriendenPunten?’

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Jannie uit Zuidlaren is op zondag 30 juli te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn