Amsterdam,
09
november
2020
|
11:21
Europe/Amsterdam

Willem en Bianca uit Overveen winnen 100.000 euro bij VriendenLoterij

Samenvatting

Een grote verrassing voor Willem en Bianca uit Overveen. Zij hebben in de trekking van de VriendenLoterij samen 100.000 euro gewonnen. Irene Moors, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste hen onlangs met een cheque. De cheque werd op gepaste afstand uitgereikt.

Willem en Bianca weten wel raad met hun prijs: “100.000 euro! Ik had nooit verwacht dat dit echt zou gebeuren. De voortuin moet nog gedaan worden en we willen, zodra het weer kan, met het gezin naar Australië. Dat moet met deze prijs wel lukken!”

Uitreiking op televisie
De uitreiking aan Willem en Bianca was vorige week zondag terug te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is hier terug te kijken.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn