VriendenLoterij - Winnaars

Jeannie uit Herpen wint 100.000 euro bij VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Jeannie uit Herpen. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Jeannie en haar man Henk werden onlangs verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Jan Versteegh in het Philips Stadion in Eindhoven. 

Lees meer

Marian uit Roelofarendsveen wint 100.000 euro bij VriendenLoterijMarian uit Roelofarendsveen wint 100.000 euro bij VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Marian uit Roelofarendsveen. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Marian werd op haar werk verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Leontine Ruiters.

Lees meer

Arjen uit Hoorn wint 100.000 euro bij VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Arjen uit Hoorn. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Arjen werd onlangs op zijn werk verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Leontine Ruiters. 

Lees meer

Gerry uit Heeze wint 25.000 euro bij VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Gerry uit Heeze. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 25.000 euro gewonnen. VriendenLoterij ambassadeur overhandigde de cheque onlangs aan Gerry.  

Lees meer

Anita uit Gorredijk kan droomreis maken dankzij VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Anita uit Gorredijk. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 25.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes overhandigde de cheque onlangs aan Anita.  

Lees meer

Nieuwe meubels voor Gerben uit Zuidlaren dankzij VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Gerben uit Zuidlaren. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 25.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes reikte de cheque onlangs aan Gerben uit.  

Lees meer

Geert uit Ruinerwold verrast met 25.000 euro van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Geert uit Ruinerwold. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 25.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes reikte de cheque onlangs uit aan Geert.

Lees meer

Sandor uit Wormer wint 32.000 euro bij ‘VriendenLoterij Miljonairs’

Vanavond was in ‘VriendenLoterij Miljonairs’ bij RTL 4 te zien hoe Sandor uit Wormer plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Sandor speelde 32.000 euro bij elkaar.  

Lees meer

Jennifer uit Winsum verrast met 1 miljoen euro van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor de 23-jarige Jennifer uit Winsum. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 1 miljoen euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Jan Versteegh reikte de cheque onlangs aan Jennifer uit.  

Lees meer

Ray uit Brunssum wint 25.000 euro bij de VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Ray uit Brunssum. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 25.000 euro gewonnen. Ray werd onlangs verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes. 

Lees meer

Henk uit Haarlem wint 100.000 euro bij VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Henk uit Haarlem. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Henk werd onlangs verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Jamai Loman. 

Lees meer

Erica uit Oudewater verrast met 200.000 euro van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Erica uit Oudewater. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 200.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors verraste Erica en haar man Simon onlangs in Museum Huis Doorn met de cheque.

Lees meer

  • ...