Amsterdam,
15
maart
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Wolter Kroes verrast inwoner Tilburg met 60.000 euro van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Lonneke uit Tilburg. Zij heeft in de februaritrekking van de VriendenLoterij 60.000 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Lonneke en haar partner Koen maandag thuis met de cheque en taart.

Lonneke: “Deze prijs komt echt als geroepen! Koen is op dit moment zelf de zolder aan het verbouwen. Een extra zakcentje kunnen we daar wel bij gebruiken. Verder houden we heel erg van reizen. Geweldig dat we nu, samen met ons eenjarige zoontje, een mooie reis kunnen maken.”

VriendenPuntenPrijs
De winnaar uit Tilburg heeft de zogenaamde VriendenPuntenPrijs gewonnen. Dit is een prijs die elke twee maanden wordt uitgereikt, naast de reguliere prijzen. De hoogte van het gewonnen bedrag wordt bepaald door het aantal opgebouwde VriendenPunten. In deze video is te zien hoe VriendenPunten precies werken: ‘Wat zijn VriendenPunten?’

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Lonneke uit Tilburg is op zondag 2 april te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn