Amsterdam,
21
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Wolter Kroes verrast inwoner Vianen met 90.909 euro van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Hans uit Vianen. Hij heeft in de maarttrekking van de VriendenLoterij bijna een ton gewonnen, om precies te zijn: 90.909 euro. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Hans thuis met de cheque en een taart.

Hans is blij verrast: “Dit is niet te bevatten. Ik speel pas een maand mee met de VriendenLoterij en nu al zo’n prachtige prijs. Hiervan wil ik in ieder geval een scootmobiel aanschaffen. Dan kan ik weer wat gemakkelijker op pad met mijn vrouw.”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Hans uit Vianen is op zondag 14 mei te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn