Amsterdam,
15
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Yoeri en Denise uit Heemskerk winnen interieurcheque van 5.000 euro bij VriendenLoterij

Goed nieuws voor Yoeri en Denise uit Heemskerk. Zij wonnen bij de VriendenLoterij een vtwonen cadeaukaart, ter waarde van 5.000 euro.

Yoeri en Denise werden thuis verrast met hun prijs en kunnen hun geluk niet op: “In januari verwachten we een kleintje. We zijn we nu al druk met de kinderkamer. Met deze leuke prijs kunnen we daar spulletjes voor kopen. Helemaal geweldig!”

Deze maand organiseert de VriendenLoterij samen met Het Vergeten Kind een nationale actie voor kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie. De uitreiking aan Youri gebeurde daarom op een speciale manier. Hij kon kiezen uit drie medailles die symbool staan voor drie verschillende prijzen.

Uitreiking in Heemskerk te zien op tv
De uitreiking van de prijs werd gisteravond uitgezonden op RTL 4 en is hier online terug te zien. De video mag voor redactionele doeleinden worden doorgeplaatst.

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Op dit moment organiseert de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 30 september gaat meespelen met de VriendenLoterij, draagt bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzij zetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn