Amsterdam,
09
november
2020
|
11:49
Europe/Amsterdam

Zaandammer Jan wint 100.000 euro bij VriendenLoterij Bingo

Samenvatting

Een geweldige verrassing voor Jan uit Zaandam. Hij had als eerste Bingo! in de wekelijkse bingotrekking van VriendenLoterij Bingo en wint een bedrag van 100.000 euro. Onlangs verraste Martien Meiland hem in geheel eigen stijl met een VriendenLoterij-cheque op ‘Chateau Bingo’, een prachtig landgoed waar hij een aantal gelukkige winnaars ontvangt. De uitreiking was vorige week zaterdag te zien in BINGO! De 100.000 euro quiz, dat tot en met 28 november wekelijks op zaterdagavond om 21.30 uur te zien is bij SBS6.

Jan reageert blij verrast: “Geweldig! We willen graag zodra het weer kan met de hele familie naar onze zoon in Nieuw-Zeeland.”

Uitreiking op televisie
De uitreiking aan Jan was vorige week zaterdag te zien in de nieuwe kennisquiz ‘BINGO! De 100.000 euro quiz’. De uitzending is hier terug te kijken. 

Deelnemers én het goede doel winnen bij VriendenLoterij Bingo
Iedereen die tijdens de VriendenLoterij Bingo deelnemer van de VriendenLoterij wordt, speelt automatisch met minimaal 40 procent van zijn of haar lotprijs mee voor Samen voor alle kinderen (SAM&). Sam& is een samenwerkingsverband van Leergeld Nederland, Nationaal Fonds Kinderhulp, Jeugdfonds Sport & Cultuur en Stichting Jarige Job, voor kinderen die opgroeien in armoede in Nederland. Daarnaast maken alle deelnemers tijdens de VriendenLoterij Bingo, net als Jan, wekelijks kans op de hoofdprijs van 100.000 euro en vele andere prijzen.  

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn