Amsterdam,
15
mei
2018
|
16:54
Europe/Amsterdam

Zoetermeerders op droomcruise met familie dankzij VriendenLoterij-prijs

Een grote verrassing voor Joop en IJde uit Zoetermeer. VriendenLoterij-ambassadeur Lucille Werner belde bij hen aan met een cheque van 100.000 euro. Joop en IJde hebben in de apriltrekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen.

Joop en IJde zijn blij verrast: “Dit hadden we nooit gedacht! Onze grote droom is om met de hele familie, met al onze kinderen en kleinkinderen, een cruise langs de kust van Florida te maken. Die wens gaat nu in vervulling.”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Joop en IJde uit Zoetermeer is op zondag 20 mei te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn