Landelijk nieuws

Noodzakelijke vernieuwingsslag voor Nationaal Glasmuseum stap dichterbij

Wat een verrassing voor het Nationaal Glasmuseum in Leerdam! Vandaag ontving directeur Laurens Geurtz in de uitzending van Koffietijd een VriendenLoterij-cheque ter waarde van 370.000 euro. Dankzij deze bijdrage wordt een vernieuwingsslag voor het museum in Leerdam mogelijk. 

 

Lees meer

Carmen uit Mijnsheerenland wint 100.000 euro bij VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Carmen uit Mijnsheerenland. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Carmen werd in het Louwman Museum verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors.  

Lees meer

John uit IJmuiden wint 100.000 euro bij VriendenLoterij

Een grote verrassing voor John uit IJmuiden. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. John werd in het Zuiderzeemuseum verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors.

Lees meer

Ria uit Stiens wint 25.000 euro bij VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Ria uit Stiens. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 25.000 euro gewonnen. Ria en haar man Peter werden onlangs verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes. 

Lees meer

Dayen uit Wateringen wint 100.000 euro bij de VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Dayen uit Wateringen. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Dayen en haar partner Marcel werden onlangs verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors. 

Lees meer

Jolanda uit De Bilt wint 100.000 euro bij de VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Jolanda uit De Bilt. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Jolanda en haar moeder werden onlangs verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors.

 

Lees meer

VriendenLoterij steunt voetbalvereniging ZVC ’22 uit Zaandam met 5.000 euro

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor voetbalvereniging ZVC ’22 uit Zaandam! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. ZVC ’22 gaat het geld gebruiken voor het nieuwe clubgebouw.

 

Lees meer

VriendenLoterij steunt voetbalvereniging R.K. Blauw-Zwart uit Wassenaar met 5.000 euro

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor voetbalvereniging R.K. Blauw-Zwart uit Wassenaar! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. R.K. Blauw-Zwart gaat de bijdrage gebruiken om de hogere energierekening te bekostigen.

Lees meer

VriendenLoterij steunt voetbalvereniging Alcmaria Victrix uit Alkmaar met 5.000 euro

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor voetbalvereniging Alcmaria Victrix uit Alkmaar! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Alcmaria Victrix gaat de bijdrage gebruiken voor de aanschaf van nieuwe ballen voor de jeugd.  

Lees meer

VriendenLoterij steunt Christelijke Sportvereniging Jong Holland uit Alkmaar met 5.000 euro hier titel invullen

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Christelijke Sportvereniging (CSV) Jong Holland uit Alkmaar! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. CSV Jong Holland gaat het geld gebruiken voor het verduurzamen van hun clubgebouw.  

Lees meer

VriendenLoterij steunt S.V. 's-Graveland met 5.000 euro

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor sportvereniging 's Graveland. De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. S.V. 's-Graveland gaat het geld gebruiken om de kleedaccomodatie uit te breiden.  

Lees meer

VriendenLoterij steunt Zwols Muziektheater met 5.000 euro

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor het Zwols Muziektheater. De musicalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Het Zwols Muziektheater gaat het geld gebruiken voor de uitvoering van de musical Shrek. 

Lees meer

  • ...