Zeeland archive

Zeeuws Museum in Middelburg ontvangt 200.982 euro van VriendenLoterij

Zeeland

Fijn nieuws voor het Zeeuws Museum in Middelburg. Het museum is meerjarig partner van de VriendenLoterij en ontvangt daarom, dankzij de deelnemers, een bijdrage van 200.982 euro. In totaal kon de VriendenLoterij dankzij haar deelnemers over 2021 met een bedrag van bijna 134 miljoen euro bijdragen aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen.  

Lees meer

DRAFT - hier titel invullen

Zeeland

hier lead (inleiding) invullen 

Lees meer

VriendenLoterij steunt Voetbalvereniging Bruse Boys uit Bruinisse met 5.000 euro

Zeeland

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Voetbalvereniging Bruse Boys uit Bruinisse! De voetbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De voetbalvereniging gaat het geld gebruiken om hun vereniging verder te verduurzamen door zonnepanelen op het dak te plaatsen.

Lees meer

VriendenLoterij steunt Z&PC de Schelde in Terneuzen met 5.000 euro

Zeeland

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Z&PC de Schelde in Terneuzen! De zwemvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Z&PC de Schelde gaat het geld gebruiken voor de aanschaf van apparatuur waarmee de score en tijd kan worden bijgehouden tijdens waterpolo- en zwemwedstrijden.

Lees meer

VriendenLoterij steunt v.v. Zeelandia Middelburg met 5.000 euro

Zeeland

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor v.v. Zeelandia Middelburg! De voetbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De voetbalvereniging gaat het geld gebruiken om een voetbalkooi te realiseren, zodat iedereen uit de buurt op het complex kan komen voetballen.

Lees meer

Erik uit Vlissingen verrast met 100.000 euro van VriendenLoterij Bingo

Zeeland

Een grote verrassing voor Erik uit Vlissingen. Hij heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors reikte de cheque onlangs op gepaste afstand aan Erik uit.

Lees meer